Over het Bruidsmeisje

Wat leuk dat jullie benieuwd zijn naar het Bruidsmeisje!

Willen jullie graag zorgeloos genieten of juist alles zelf regelen mét allemaal leuke tips en adviezen van een professionele weddingplannner?
Wat jullie antwoord ook is, Weddingplanner Vivian van het Bruidsmeisje heeft als motto: In liefde en in dromen is alles mogelijk … net als op jullie trouwdag! Vol enthousiasme, creativiteit, professionaliteit en passie plant zij volledig of voor een gedeelte jullie bruiloft. Voor écht die te gekke bruiloft waar iedereen van droomt. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden: Weddingplanner, Ceremoniemeester, Styling Bruiloft, Trouwadviesgesprek, Trouwen in het Buitenland, Workshops.

Twitter: VivianterHuurne, hetBruidsmeisje

Advertenties

2 responses to “Over het Bruidsmeisje

  • marc kuijten

    deze uitleg over het bruidsmeisje is zelfs nog veel te zacht uitgedrukt. ze is gewoon geweldig en ze staat altijd voor je klaar. dingen waar je zelf nooit aan zult denken. denkt zij wel aan. onze ervaringen met vivian zijn echt super geweldig. we hebben ons geen betere weddingplanner kunnen bedenken. ben je van plan om te trouwen neem dan eens contact op met het bruidsmeisje. want dan weet je zeker dat je een droomhuwelijk krijgt. zovast bedankt vivian veel liefs marc en stefanie

  • Sabine

    Vivian is een brok enthousiasme, bruist van de energie, heeft een luisterend oor, vraagt goed door, kan heel goed levellen en weet ze bij verschillende mensen zeer goed in te schatten wat ze wel of juist niet bij hun bruiloft zouden vinden passen. Zij zal haar eigen idee nooit doordrukken, maar komt met zeer veel nieuwe, verrassende, originele ideeen. Het samenwerken met Vivian is een genot. Het mag dan ook eigenlijk geen samenwerken heten maar samen plezier maken is een betere bewoording. Wij zijn zeer van deze charmante verschijning onder de indruk en weten zeker dat zij menig (aanstaand) bruidspaar nog gelukkig zal maken en de bijdrage aan jij eigen perfecte trouwdag zal zeker groot zijn!
    Liefs Sabine en Joost!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: