Twedding | SocialNed

Deze blog is verschenen op www.socialned.nl

Twedding, ik hoor jullie al denken, wat is dat nu weer! Graag wil ik jullie meenemen in de wondere wereld van twitter en bruiloften.

Op een ochtend in maart werd René (@hoks) wakker. Zijn 1000ste tweet kwam eraan én die dag vond ook #tweist {twitterevent Zeist} plaats. En opeens had hij een briljant idee … “ik ga mijn geliefde Jannetta (@jandor) ten huwelijk vragen”! Niet wetende wat het allemaal zou gaan ontketenen…

Ok, daar kwam het moment. Slik, buurman mee laten kijken of de tweet zo goed was en verzend!

En daar stond Jannetta dan, voor het grote publiek van alle twitteraars die naar Zeist waren gekomen. Het huwelijksaanzoek werd meteen geretweet. Jannetta las de tweet pas na de RT van Marc (@vanmaanen)! Verschrikt en blij verrast, pakt ze haar iphone (ja zo hoort het echte twitteraars!) en tweet JA!

 

Jannetta en René hadden nog steeds geen flauw idee van wat deze ludieke 1000ste twee-actie voor gevolg zou hebben. Ze waren gewoon van plan om samen een intieme dag tegemoet te gaan!

Maar het wonder der twitter geschiede! De leukste, gekste reacties stroomden binnen! Zo’n 250 in de eerste 24 uur. Ze kregen zelfs hun honeymoon aangeboden door Silk Travel!

En vanaf dat moment veranderde alles! Van alle hoeken en windstreken boden twitteraars hun diensten aan! Zo ook ik als #tweddingplanner.

#twedding is dus een bruiloft dat volledig geregeld wordt door en voor twitteraars!

Het wordt een hylarische dag om nooit te vergeten. ’s Avonds is echt iedereen welkom om samen met ons er een geweldig feest van te maken! Meld je aan via www.twedding.nl Niemand mag dit missen!

Hierbij nog een tipje van de sluier van enkele twittereske mensen die #twedding tot een groot succes gaan maken!

          

Denk je dat jij ook een aanvulling zou kunnen zijn op dit geweldige #twedding feest?! Neem dan contact met mij op via twitter: @vivianterhuurne @hetBruidsmeisje of vivian@hetBruidsmeisje.nl

Over bruidsmeisje

Weddingplanner | Creatief | Levensgenieter | Enthousiast | Master in Psychology | Organisatietalent | Ondernemend Bekijk alle berichten van bruidsmeisje

One response to “Twedding | SocialNed

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: