Vivian wordt zomaar ineens ’t Bruidsmeisje | Durftevragen

Deze post is verschenen op de website: www.durftevragen.nl

Vivian Ter Huurne deed mee aan durftevragen en stuurde ons dit stukje over haar ervaring en wat er na de bijeenkomst gebeurde:

Vroeger als kind vroeg ik mijn moeder altijd de oren van haar hoofd. “Mama, hoe zit dit en hoe zit dat” en “waarom doen sommige mensen zus of zo” en nog veel meer vragen. Als kind dacht ik dat iedereen mijn grote (levens)vragen kon beantwoorden! Ja en wat nu, nu ik volwassen ben. ‘Durftevragen’ zei een vriend! Durftevragen, ja Durf te Vragen! Ik op Youtube kijken en was meteen verkocht. Daar was ik dan op een middag bij Durftevragen.

Juul Martin, 8 vreemden en ik in één ruimte. Allemaal keken we afwachtend naar elkaar, niet wetende wat ons te wachten stond. Na een korte introductie gingen we één voor één onze brandende vragen op een groot wit vel schrijven. Mijn vraag was: hoe kan ik de leukste en succesvolste weddingplanner van Nederland worden? Ik had nog maar een paar woorden van mijn vraag uitgesproken of iedereen begon al driftig al zijn of haar ideeën op een durftevragen-post-it te schrijven. En die plakte iedereen op mijn grote witte vel. Het ene briljante idee na het andere.

Whaaah ik wilde meteen in actie komen en er iets mee doen. Maar het ergste was nog wel dat ik niks mocht zeggen. Mondje dicht dus om iedereen helemaal vrij te laten in hun gedachtestortvloed. Een Twitter-oproep ging de deur uit met de vraag: wie wil gratis weddingplanner in ruil voor reclame/pr. Er werd meteen flink geretweed en de opdrachten stroomden binnen. Als ik nu niet het leukste en succesvolste “Bruidsmeisje” wordt van Nederland dan weet ik het ook niet meer.

Mijn doel is om over vijf jaar echt een begrip te zijn: “wanneer mensen het woord trouwen horen, moeten ze meteen aan het Bruidmeisje denken!” Durftevragen heeft hier zeker al een deel voor aan bijgedragen! Iédereen haalt er waardevolle ideeën, tips en adviezen uit! Want ja immers via 6 kennissen/vrienden ken je de hele wereld!

Nu, na 7 weken staat mijn naam er, mijn website is in de lucht, twee bruidsparen naar aanleiding van de Durftevragen-tweet, leuke en interessante contacten opgedaan en heb gerichte ideeën en tips opgedaan om echt een begrip te worden in Nederland. Mensen, het enige wat ik kan zeggen: Durftevragen!

Dankjewel, Vivian, voor je leuke reactie. We zijn blij dat het lukt voor je!

Advertenties

Over bruidsmeisje

Weddingplanner | Creatief | Levensgenieter | Enthousiast | Master in Psychology | Organisatietalent | Ondernemend Bekijk alle berichten van bruidsmeisje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: